Monday, August 29, 2011

08.29 - New Heaven

Reggel 11:05-kor indultunk a campusra, hogy ott a 12:00-s shuttlet elérjük, ami megy New Heavenbe. Persze gyalog indultunk el, mert sütött a nap. Öt perc után jutott eszembe, hogy a pasaportot otthon hagytam. Go back, take it, and go back again! A campuson megkerestük a megállót, és tanulmányoztuk Ildivel az itteni lányokat. Hát elég fura testűek, és mintha futószalagon nyomnák ki őket. Mindenkinek ki van vasalva a haja, egyen póló, hozzá seggfarmerrövidnadrág, ami olyan rövid, ahogy Peti szereti, kilátszik belőle a csííík. Persze egyből a jó kis közgazdasági törvényeket kerestem a rendszerben. Az nem lehet, hogy minden lány ilyen tud lenni csak. Nem bánják, ha kilátszanak a hurkácskák, és még úgy is öltözködnek, hogy még jobban látszanak. És miért nem??
Ildi, milyenek itt a fiúk? Hát kétfélék; egyik fele saláta (vagy valami ilyesmit hallottam), a másikfele meg baromi vastag. Namármost, kereslet+kínálat. Ez mindenhol működik. A nagyfiúk a nagylányokat szeretik. A kisfiúk is a nagylányokat szeretik, hogy legyen kibe kapaszkodni, ha feltámad a szél, vagy jön egy Irene. Az a kevés jó nő, ami akad, egyből elkel úgy, hogy meg sem zavarja a kínálati oldal összetételét és a keresleti oldal preferenciáját. Vagyis effektíve nincs jó nő a rendszerben. A sok nagydarab meg szereti egymást, mert az jó.
Nincs verseny, ha mindenki egyforma nem? Az esély a nagydarab fiú megszerzésére szinte ugyan akkora. Sőt, még talán könnyebb is. Ha mindannyian ugyanúgy nézünk ki, hamarabb bepasizunk, mert a pasiknak mindegy, hogy melyikünket választja, hiszen ugyanúgy nézünk ki. Candy, do u wanna eat some snacks?? Of course!
Otthon meg mivan? Nagy verseny van! A csajok elvárják, hogy minél jobb legyen a barátjuk (mindenben, teljesen joggal), de cserébe meg is vannak versenyeztetve. Nagy a verseny a lányok között, hogy ki lesz a legszebb, legvékonyabb, ki után csorogjon a fiúk nyála. És ennek én is nagyon örülök!!

Ja, meg aztán elmentünk vásárolni New Heavenbe, a városban nem szálltunk le, csak a depo részében, ahol 5 órán keresztül ismerkedtünk a boltokkal. Egy van, amit otthon tök szívesen ki meg is nyitnék! Zseniális bolt!
Az egész shopping legnagyobb és egyben egyetlen eredménye, hogy lett amerikai telefonszámunk! 203-430-0650, ha valaki egy csomó pénzért fel szeretne hívni!
Bementünk és 10 perc alatt volt egy működő csomagunk. És mit hoztunk el? Egy db sim kártyát! Ez aztán a service! Mindent tudsz online csinálni, nincs PINkód. Percenként 10 cent a díj.

Én ennek úgy megörültem, hogy mindjárt le is fekszem aludni és készülök az első munkanapomra és az első egyetemi órámra.

No comments:

Post a Comment